Leírás
Érzékszervi jellemzők: A hal és a sárgarépa alakja, közel egyenletesen kockázott, borsó és a kukorica jellemző. A zöldség keverék színe összetevőként jellemző. A termék állagát tekintve, a hal szelet omlós, a borsó, kukorica, sárgarépa hőkezelésre jellemzően puha, alaktartó, nem szétfőtt. Illata és íze harmonikus, kellemesen majonézes, mustáros, minden idegen illattól és íztől mentes.
Nettó tömeg: 190 g ±4,5 %
Összetevők: (Allergén anyagok vastagon kiemelve) Zöldség keverék változó arányban 43,1 % (étkezési borsó, sárgarépa, kukorica) sült halszelet 25% (afrikai harcsa (Clarias branchus)), Majonéz 14,57% (Napraforgó étolaj, ivóvíz, cukor, mustár (ivóvíz, mustármag, cukor, ételecet, étkezési só, fűszerek, tartósítószer: Nátrium-benzoát, élelmiszer színezék: karotin), étkezési só, tojáspor, ételecet, savanyúságot szabályozó anyag citromsav, módosított kukocakeményítő E1422, tartósítószer:K-szorbát) mustár 5,17% (mustármag, ivóvíz, ételecet, cukor, étkezési só, őröltbors) ivóvíz, cukor, étkezési só, tejpor, szójaszósz (víz, szójabab, búza, étkezési só).
Az összes sült halszelet a feldolgozás pillanatában 25%
A termék mustárt is feldolgozó üzemben készült.
TÁPÉRTÉK ADATOK SZÁMÍTOTT ÉRTÉKBŐL MEGADVA 100 g termékben (Töltőtömegre vonatkoztatva): |
Energia |
671Kj/160 Kcal |
Zsír |
12,3 g |
|
amelyből telített zsírsavak |
1,18 g |
|
Szénhidrát |
8,75 g |
|
amelyből cukrok: |
3,27 g |
|
Fehérje: |
6,79 g |
|
Só |
0,77 g |
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen 0-28 0C-on tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolható 0-10 0C-on, és 2 napon belül használja fel. Minőségét megőrzi a doboz alján feltüntetett időpontig, a gyártástól számított 3 év (nap, hónap, év).
A termék GMO mentes.
Készült: Magyarországon
Gyártó: HungarEat Kft. 4363 Nyírmihálydi, Vasút út 43.