Leírás
Érzékszervi jellemzők: A hal és a sárgarépa alakja, közel egyenletesen kockázott, a borsó és a kukorica jellemző. A zöldség keverék színe összetevőként jellemző. A termék állagát tekintve, a sült hal szelet omlós, a borsó, kukorica, sárgarépa hőkezelésre jellemzően puha, alaktartó, nem szétfőtt. A termék illata és íze kellemesen édes savanykás, amit a cukor és az almaecet ad, idegen íztől és illattól mentes.
Nettó tömeg: 190 g ±4,5 %
Összetevők: Zöldség keverék változó arányban 58,9%: (étkezési borsó, sárgarépa, kukorica), sült halszelet 25%, (afrikai harcsa, (Clarias branchus) ), napraforgó olaj, almaecet, cukor, étkezési só, ételízesítő (vákuum só, cukor, sárgarépa dara, paszternák dara, petrezselyem gyökér dara, szőlőcukor, kukoricakeményítő, petrezselyemlevél, vöröshagyma dara, kurkuma por, kurkuma kivonat ). Allergén anyagok vastagon kiemelve! Az összes sült halszelet a feldolgozás pillanatában 25%. A termék mustárt is felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös, fénytől védett helyen 0-28 0C-on tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolható 0-10 0C-on, és 2 napon belül használja fel. Minőségét megőrzi a doboz alján feltüntetett időpontig, a gyártástól számított 3 év (nap, hónap, év).
A termék GMO mentes, adalékanyagot nem tartalmaz
TÁPÉRTÉK ADATOK SZÁMÍTOTT ÉRTÉKBŐL MEGADVA 100 g termékben (Töltőtömegre vonatkoztatva):
Energia | 571 Kj/136 Kcal |
Zsír | 8,49 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,68 g |
Szénhidrát | 10,7 g |
amelyből cukrok | 4,4 g |
Fehérje | 6,75 g |
Só | 1,0 g |
Származási ország:Magyarország
Készült:Magyarországon
Tartási hely azonosító:5006854
Hal feldolgozási pont:HU-434
Gyártó/produce:HungarEat Kft. 4363 Nyírmihálydi, Vasút u. 43.